Theater in Tekst

Hét bureau voor de culturele sector.

Theater in Tekst is het label waarmee Ouwerkerk Tekst en Advies zich op de culturele sector richt. Theater in Tekst zorgt er met creatieve middelen voor dat het publiek naar voorstellingen gaat kijken. Met volle zalen als resultaat.

Alle kennis en ervaring die wij binnen het communicatiebureau hebben, zetten wij in om het (grote) publiek te bereiken. Theatermakers en producenten schakelen Theater in Tekst daarom vaak in voor het maken van persberichten, free publicity artikelen of het realiseren van programmaboekjes.

Maar ook voor (amateur)gezelschappen is Theater in Tekst een interessante partner. Gezamenlijk zetten we een communicatiestrategie op om de voorstelling of culturele activiteit op de juiste wijze onder de aandacht te brengen en op de kaart te zetten. En met het produceren van vier huis-aan-huiskranten door Bureau Media Wise en contacten met alle andere kranten van de Persgroep zit het met het creëren van media-aandacht wel goed.

Meer weten over Theater in Tekst? Bekijk dan onze website hier.

Sorry, maar je browser is dusdanig verouderd dat deze website waarschijnlijk niet goed wordt weergegeven. Probeer een nieuwere versie van je huidige browser of een andere browser te installeren