Communicatie

Communiceren met een strategie.

No nonsense · Merkenspel · Crisiscommunicatie

Elk bedrijf is uniek. Wij helpen u bij het benoemen van wat uw onderneming nu écht bijzonder maakt en op welke wijze u dat aan de buitenwacht moet laten weten. Kortom, communicatie op basis van een doortimmerde strategie.

No nonsens.

Vooropgesteld, Ouwerkerk Tekst & Advies is een no nonsens bureau. Van ons krijgt u geen vuistdikke rapporten waarmee we willen laten zien hoe hard we voor u hebben nagedacht en gewerkt. Wel vinden we, dat achter alles wat we doen een gedachte moet zitten.

Een goede communicatielijn valt of staat immers bij de strategie. Het opstellen van communicatieplannen, communicatiekalenders en positioneringstrajecten is belangrijk voor de duiding en geeft een handvat voor hoe wij de communicatie voor de lange termijn inrichten.

Merkenspel

Ontdek de onderscheidende factor.

Om bedrijven te helpen bij het vinden van de onderscheidende factor hebben wij het merkenspel ontwikkeld. Het merkenspel is een attractief spel waarbij u heel snel duidelijkheid krijgt waarin u uitblinkt ten opzichte van de concurrentie.

Ook is het een goede manier om te ontdekken hoe uw medewerkers naar uw onderneming kijken. Zien ze uw bedrijf als Hilton of is het in hun ogen een Aldi?

We hebben dit spel gespeeld met onder andere NVB Vereniging voor Ontwikkelaars & BouwondernemersFacility MPS, Lionsclub De Meerbloem en Objectum.


Crisiscommunicatie

Wat te doen in een crisis?

Crisismanagement en crisiscommunicatie is een aparte tak van sport. Wij hebben deze tak beoefend tijdens de zogenoemde asbestcalamiteit op Kanaleneiland in Utrecht. In opdracht van woningcorporatie Mitros hebben wij de bewonerscommunicatie vormgegeven.

Toen werd duidelijk dat niet alleen Mitros, maar tal van andere woningcorporaties hier vaak niet op voorbereid zijn. In de maanden daarna hebben wij ons verder in het onderwerp asbestcommunicatie verdiept en worden wij nog steeds hiervoor benaderd. In opdracht van Aedes hebben wij het hoofdstuk crisiscommunicatie in het Handboek Asbest 2.0 geschreven.

We hebben gewerkt voor Aedes, Mitros en ZVH


Sorry, maar je browser is dusdanig verouderd dat deze website waarschijnlijk niet goed wordt weergegeven. Probeer een nieuwere versie van je huidige browser of een andere browser te installeren