Tekstschrijven

Van een goed boek tot aansprekende websites.

Boeken · Magazine · Web

Een boek of brochure is voor een bedrijf of organisatie altijd iets speciaals. Zowel inhoudelijk, dus tekstueel, als qua uitstraling, vormgeving en fotografie moet een dergelijke uitgave helemaal perfect zijn. Ouwerkerk Tekst & Advies heeft al heel wat boeken en brochures op zijn naam staan. Daarbij kunnen wij het hele proces van planvorming tot uitvoering begeleiden.

Boek voor de bouw

Een treffend voorbeeld van een combinatie van inhoudelijke interviews en praktische informatie is het jaarboek van NVB Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers dat wij jarenlang hebben mogen maken.

In overleg met de directie van NVB werden de gesprekspartners geselecteerd en schreven wij de artikelen. Ook hebben we geruime tijd de advertentieacquisitie voor het boek gedaan.

Digitaal staan we ons mannetje.

Print is natuurlijk niet weg te denken. Een boek, nieuwsbrief of flyer doet het op papier natuurlijk goed. Gelukkig mogen we dat voor partijen zoals de Vereniging van Waterbouwers nog regelmatig maken. Maar we sluiten ook onze ogen niet voor digitale uitgaves.

Zo maken we regelmatig nieuwsbrieven voor Kantoor vol Energie. En we hebben een systeem ontwikkeld voor het realiseren van digitale magazines. Dergelijke magazines kunnen wij in de huisstijl van iedere organisatie maken.

Zo verschijnt vier keer per jaar het KVEMagazine en hebben we voor Zorgvastgoed.nl het magazine Zorgvastgoedmagazine gerealiseerd.

Voor het maken van dergelijke digitale magazines hebben we interessante pakketprijzen opgesteld.

Websites die meer zijn dan alleen een etalage.

Een website is in onze visie meer dan een etalage van een bedrijf of organisatie. Een site moet het imago van een bedrijf versterken. Tekst en beeld moeten als het ware in harmonie zijn.

Wij werken daarvoor samen met uw eigen vormgever en websitebouwer, maar kunnen het gehele traject van ontwerpen tot vormgeven en bouwen ook in eigen huis uitvoeren. Het begint echter altijd bij wat u als onderneming of organisatie met de site wil. Wat is uw doelgroep? Hoe wilt u dat de doelgroep u ziet? Van daaruit werken we aan een plan die op deze en nog meer communicatievragen de juiste antwoorden geeft.

Op deze wijze hebben we www.nvb-bouw.nl gerealiseerd. Maar bijvoorbeeld ook https://gouwestadmakelaardij.nl/ en https://www.vanpaaschen.nl/nl/home.

Sorry, maar je browser is dusdanig verouderd dat deze website waarschijnlijk niet goed wordt weergegeven. Probeer een nieuwere versie van je huidige browser of een andere browser te installeren