Mediawise

Trainingen en kranten met inhoud.

Onder het label Bureau MediaWise heeft Ouwerkerk Tekst & Advies twee belangrijke diensten gebracht: het maken van journalistieke producten (Media) en het geven van inhoudelijke trainingen (Wise).

Zo produceert Bureau MediaWise elke week een drietal huis-aan-huiskranten. Wij zijn namelijk mediapartner van Rodi Media en BDU. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer maken wij: het Alphens Nieuwsblad voor Alphen aan den Rijn, de Gouwe Koerier voor Boskoop en omstreken en de Biltsche Courant die onder ander in De Bilt verschijnt.

We zijn verantwoordelijk voor de inhoud. Dat betekent dat wij de content voor de kranten bepalen, de freelancers aansturen voor het schrijven van de verhalen en de vormgeving van de vier kranten doen. En dat iedere week weer opnieuw.

Wij delen kennis

Daarnaast delen we bij Bureau MediaWise kennis. De trainingen, cursussen en workshops die wij geven, richten zich onder andere op het schrijven van teksten, het brengen van structuur in de communicatie van bedrijven en organisaties en het beter zichtbaar zijn op sociale media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat.

Meet weten over Bureau MediaWise? Bekijk dan onze website hier

Nieuws & Projecten.

Weer een krant erbij

Sinds kort realiseren we op ons kantoor in Zoetermeer ‘De Brug’. Deze huis-aan-huiskrant met een oplage van 29.000 exemplaren verschijnt onder andere in Leidsche...

Sorry, maar je browser is dusdanig verouderd dat deze website waarschijnlijk niet goed wordt weergegeven. Probeer een nieuwere versie van je huidige browser of een andere browser te installeren