Landingssite voor luxe woningen

The Embassy, project met alure

In opdracht van Goodwin Westbay heeft Ouwerkerk Tekst & Advies de teksten voor de landingssite van The Embassy gemaakt. De site is een aantrekkelijke projectpage met alle informatie over de realisering van acht luxueuze appartementen. 

Het voormalige kantoorpand aan de Koninginnegracht 63/64 in Den Haag is een rijksmonument uit 1881 en heeft een oppervlakte van circa 1000 m². Tot begin 2022 was het gebouw als ambassade in gebruik. Het pand en de locatie bevinden zich in een prachtig, authentiek stukje Den Haag met uitzicht op het water en veel klassieke gebouwen in de omgeving.

De komende maanden wordt het statige pand in Den Haag omgebouwd tot acht luxe appartementen in het hogere segment. De site bevat naast de nodige informatie over het aansprekende project tevens wat coleur locale over de bijzondere omgeving. Kijk hiervoor de landingssite.

Over Goodwin Westbay

Goodwin Westbay is een vastgoedontwikkelaar met een focus op het transformeren van bestaand vastgoed naar prachtige huur, koop of zorgwoningen. De ontwikkelaar die in Amsterdam is gevestigd heeft inmiddels meer dan 8500 vierkante meter aan vastgoed een nieuwe en duurzame toekomst gegeven. Het bedrijf heeft thans zo’n 4000 meter in ontwikkeling.

Het is voor de eerste keer dat wij voor Goodwin Westbay een opdracht hebben uitgevoerd. Met de tweede opdracht zijn wij op dit moment in volle gang. Dat is namelijk het schrijven van teksten voor de nieuwe website.

Meer informatie over Goodwin Westbay vind je hier

Meer nieuws.

Ben jij onze nieuwe topper?

Ben jij een junior communicatiemedewerker met hart voor duurzaamheid??

Nieuw magazine voor Cirkelstad

Stadsblad Magazine nr twee is uit. Het nieuwe digimagazine van Cirkelstad staat weer tjokvol informatie over Het Nieuwe Normaal. Nummer één verscheen nog net...

Laten zien dat circulair bouwen gewoon kan

Van september t/m november 2022 heeft Cirkelstad Zuid-Holland samen met Alba Concepts, Stichting iCircl, start met 8 en de provincie Zuid-Holland een traject voor...

Sorry, maar je browser is dusdanig verouderd dat deze website waarschijnlijk niet goed wordt weergegeven. Probeer een nieuwere versie van je huidige browser of een andere browser te installeren