VACATURE

Communicatietalent?

We zijn vast op zoek naar jou!

Dit jaar staan er bij Bureau MediaWise, onderdeel van Ouwerkerk Tekst & Advies|Sold. heel veel leuke dingen te gebeuren. Zo krijgt onze collega gezinsuitbreiding. We zijn natuurlijk heel erg blij voor haar, maar als zij straks met zwangerschapsverlof gaat, moet natuurlijk wel iemand haar werk overnemen.

Je gaat je vooral bezighouden met de (social media) communicatie voor twee van onze opdrachtgevers. Eén opdrachtgever bevindt zich in de hoek van kunst en cultuur terwijl de ander actief is op het gebied van circulariteit. Inderdaad twee uiteenlopende terreinen maar dat maakt het werk extra uitdagend.

Over het hoe en wat leggen we je in een persoonlijk gesprek graag uit maar uiteraard geven we je wel graag een idee. Je bedenkt contentstrategieën en voert deze uit. Zo maak je het ene moment een LinkedIn-post en het andere moment een reel op Instagram. Je verzorgt digitale nieuwsbrieven, schrijft persberichten en stuurt deze naar de media. Verder schrijf je artikelen en doe je er alles aan om het bereik van de organisaties op de socials te vergroten.

Wat wij vragen is:

  • Dat je een brede interesse hebt, maar in ieder geval voor kunst en cultuur en circulariteit.
  • Dat social media geen geheimen voor je heeft
  • Dat het werken met Mailchimp je heel makkelijk afgaat
  • Dat je een vlotte pen hebt
  • Dat je een flexibele instelling hebt
  • Dat als je een communicatieachtergrond hebt, is dit een pré
  • En dat je uiteraard foutloos Nederlands schrijft

Wat wij bieden:Je werkt in een gezellig, klein team waar veel ruimte is voor jouw ideeën en creativiteit. Kortom, een leuke baan van 32 uur per week voor een periode van minimaal zes maanden. De ingangsdatum is, als het aan ons ligt, zo spoedig mogelijk (maart/april). Gezien het feit dat wij steeds meer werk op ons af zien komen, is het trouwens niet ondenkbaar dat je na het zwangerschapsverlof gewoon bij ons blijft. 

Over Bureau MediaWiseBureau MediaWise is een communicatiebureau met de focus op contentmarketing en social media. Verder houdt Ouwerkerk Tekst &Advies zich onder andere bezig met vastgoedcommunicatie. Het bedrijf telt vijf medewerkers. Ouwerkerk Tekst & Advies, gevestigd aan het Koraalrood 153 in Zoetermeer.

Interesse?Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en cv aan Hans Ouwerkerk naar ouwerkerk@otaweb.nl.

Doe dit wel voor 30 januari. Als je nog meer wilt weten over werken bij Ouwerkerk Tekst & Advies kun je ook bellen naar Hans Ouwerkerk via 079-8200255.

 

Meer nieuws.

Nieuw magazine voor Cirkelstad

Stadsblad Magazine nr twee is uit. Het nieuwe digimagazine van Cirkelstad staat weer tjokvol informatie over Het Nieuwe Normaal. Nummer één verscheen nog net...

Laten zien dat circulair bouwen gewoon kan

Van september t/m november 2022 heeft Cirkelstad Zuid-Holland samen met Alba Concepts, Stichting iCircl, start met 8 en de provincie Zuid-Holland een traject voor...

Maak ook kennis met Archibald

**Impact!, dat is de naam van het spiksplinternieuw digi-magazine van Kwartiermakers in de bouw (KMIDB). In deze eerste editie zegt Anke van Hal, hoogleraar...

Sorry, maar je browser is dusdanig verouderd dat deze website waarschijnlijk niet goed wordt weergegeven. Probeer een nieuwere versie van je huidige browser of een andere browser te installeren