SOLD verkoopt nieuwbouw beter

Weet u het nog? Een berichtje in het plaatselijke huis-aan-huisblad over de op handen zijnde verkoop van uw nieuwbouwproject was voldoende voor een spontane camping voor de deur van de makelaar. Daags na start verkoop was 80 procent verkocht. En die resterende 20 procent had al een eigenaar nog voor de eerste paal de grond in ging. Wat een tijd…

Nu krap zes jaar later heeft u vaak maanden nodig om ‘slechts’ zeventig procent van uw project te verkopen. En die dertig procent gaat zo mogelijk nog moeizamer.

Zeg eens eerlijk: hoeveel projecten heeft u in de afgelopen twee jaar gerealiseerd waar u nog één, twee, drie of meer woningen in de verkoop heeft? En? Doet de makelaar daar nou nog een beetje zijn best voor?

Als u op deze twee vragen woorden als geen en erg goed heeft geantwoord, mogen wij u feliciteren. Dat betekent dan dat alle woningen die u oplevert verkocht zijn en u dus geen leegstand heeft.

Zegt u echter ja ik heb meer dan één opgeleverde nieuwbouwwoning te koop staan en de verkoopideeën van mijn makelaar zijn uitgeput, dan gaat SOLD u helpen.

SOLD kijkt met een frisse blik naar uw product en de wijze waarop u dit in de markt heeft gezet. Soms is namelijk maar een kleine verschuiving nodig om de woning opnieuw onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Maar dit keer wel met als effect dat de woning wordt verkocht.

SOLD is geen trucje. Dat kan ook niet want elke nieuwbouwwoning is anders en een geslaagde verkoop daarvan vereist dus een specifieke aanpak. Onze ervaring is dat maatwerk ook sneller tot resultaat leidt.

Benieuwd naar onze visie en wat SOLD voor uw niet verkochte maar wel al gerealiseerde nieuwbouw kan doen? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op met SOLD op.

 

Kijk op www.projectsold.nl

Lees 5809 keer Laatst aangepast op maandag, 03 maart 2014 14:37